Gezocht: iemand met groene kennis

De planten in de (moes)tuin van Huize Lydia groeien erg weelderig en er is daarom advies nodig over de juiste manier van onderhoud en beplantingsplan. Daarom zoeken we iemand met groene kennis. Ben jij dat?

Gezocht: iemand met groene kennis

Het groen in de regentuin van Huize Lydia groeit goed. Zo goed zelfs dat er regelmatig gewerkt moet worden om te zorgen dat alles een beetje in toom gehouden wordt. Want niet alle betrokken mensen worden gelukkig van een verwilderde tuin. Voor dit werk zijn wel helpende handen beschikbaar, maar er is behoefte aan kenners om te adviseren. Want welke plant gaat komend jaar alles overnemen en zou daarom nu uitgedund moeten worden? Zou die soort het misschien beter doen op een andere plek? Of wanneer moet deze struik worden gesnoeid?

Ben jij die groenkenner?

Heb jij die groenkennis, en wil je dit delen met de vrijwilligers tijdens een werkochtend? Je kunt zelf bepalen of dit eenmalig is of dat je regelmatig wilt adviseren (hoewel onze voorkeur wel uitgaat naar het laatste ūüėČ

Hetzelfde geldt voor de moestuin; ook daar zoeken we iemand die zijn/haar kennis wil inzetten.

 

Beplantingsplan voor de moestuin

Roseita heeft de zorg voor de moestuin de afgelopen zomer gecoördineerd. Met een kleine ploeg hebben ze de moestuin vorm gegeven en gezorgd voor een mooie oogst. Nu is het moment aangebroken dat iemand het stokje van Roseita overneemt: het werk is niet meer te combineren met haar nieuwe baan. Ben jij iemand dit ervaring heeft met groenten kweken en het beplantingsplan voor komend jaar kunt maken?

Aanmelden

Mail naar info@groenebuurten.nl of bel met Luella via 06-83170897.