Opknapbeurt voor jouw geveltuin?

opknapbeurt

Heb jij een geveltuin die wel wat aandacht kan gebruiken? Of ken je een buurtgenoot die graag wat hulp zou willen? Meld deze dan aan voor onze geveltuinactie!

Geveltuinen in de Stadionbuurt

Op woensdag 26 april gaan we tijdens de GroeneMiddag aan de slag met het opknappen van geveltuinen in de Stadionbuurt. Denk hierbij aan het snoeien van overhangende planten, verwijderen van woekeraars en het verwijderen van afval.

Help je mee?

Voor deze actie zijn we op zoek naar bewoners die zin hebben in een gezellige middag werken in de buitenlucht. GroeneBuurten regelt gereedschap en we zorgen voor een drankje achteraf. Op deze manier help je mee om de buurt een beetje mooier te maken. Meld jezelf of een geveltuin aan via info@groenebuurten.nl, stuur ook graag een foto mee zodat wij van tevoren al een inschatting kunnen maken van de werkzaamheden.

We verzamelen op woensdag 26 april om 14:00 bij Groenpunt Welkom, Stadionplein 65 en zullen vanuit daar de wijk in gaan.

Groenemiddag

Het opknappen van de geveltuinen valt onder het programma van de GroeneMiddag. Elke woensdagmiddag tussen 14:00-16:00 kun je bij Groenpunt Welkom terecht voor een groene of duurzame activiteit voor jong en oud. Bekijk het programma voor komende maand en houd ook onze website in de gaten. We zien je graag snel bij ons op het Stadionplein 65.