Vrijwilliger gezocht voor gevel- en achtertuin Huis van de Wijk Olympus

Vrijwilliger met groene vingers

GroeneBuurten zoekt een vrijwilliger met groene vingers ofwel iemand die die vingers graag wil ontwikkelen. Voor klein onderhoud van de geveltuin en achtertuin van Huis van de Wijk Olympus. Onkruid verwijderen, water geven, nieuwe planten of bloembollen in de grond zetten et cetera. Een ontspannende klus op een gezellige plek.

Heb jij zin om te helpen?

Wie zoeken wij

Je komt bij voorkeur elke week een uurtje langs om de tuin groen en gezond te houden. Zeker in de droge zomerperiode is wekelijks water geven nodig. Uiteraard geen probleem als je door vakantie niet kan. In de winterperiode is er veel minder te doen.

Je hoeft echt geen groenkenner te zijn. Als je een aantal onkruiden herkent, is dat wel handig. Denk aan brandnetel of zevenblad. Anders is dat makkelijk te leren. Uiteraard krijg je vooraf uitleg over het hoe en wat van de tuin, en kun je altijd om advies vragen.

GroeneBuurten zorgt voor handschoenen en tuingereedschappen. De koffie staat natuurlijk ook klaar.

Huis van de Wijk Olympus

Op de Olympiaweg 29 bevindt zich Huis van de Wijk Olympus. Buurtbewoners kunnen bij Huis van de Wijk Olympus terecht voor een praatje, de dagelijkse krant aan de leestafel, de koffie-inloop, eettafel of voor één van de vele andere activiteiten. Het Huis van de Wijk Olympus is een extra huiskamer voor iedere buurtbewoner.

Wat bieden wij

  • Je wordt vooraf ingewerkt
  • Begeleiding door een ervaren coördinator;
  • Je tijdsinzet kun je naar eigen wens bepalen.
  • Koffie/thee
  • Een vrijwilligersvergoeding is mogelijk.

Interesse?

Neem contact op met Luella, info@groenebuuurten.nl