Start Repair Café Olympus

Eindelijk is het zover. Nu er weer meer mag, kan er gestart worden met het Repair Café in Huis van Wijk Olympus. Zodat ook jij in de buurt jouw spullen kunt laten repareren!

Start van Repair Café Olympus op woensdag 4 augustus

Vanaf 4 augustus 2021 organiseren we maandelijks een Repair Café in Huis van de Wijk Olympus. Elke eerste woensdag van de maand zijn er handige vrijwilligers aanwezig om jouw kapotte spullen te repareren. Want vaak kunnen deze nog gewoon gerepareerd worden. Zonde voor je portemonnee én voor het milieu om iets meteen weg te gooien en iets nieuws te kopen.

Tijd:

Elke eerste woensdag van de maand tussen 19:00-21:00 uur. Start op 4 augustus.

Locatie:

Huis van de Wijk Olympus, Olympiaweg 29, 1076 VM Amsterdam

Kleding, elektra of kleine meubels

Een broek met losse naad of knopen van je blouse? Een lamp waar de draad los van is geschoten of salontafeltje met een losse poot? Neem ze mee naar het Repair Café Olympus om te zien of de handige vrijwilligers het kunnen fixen.

Let op: graag alleen kleine reparaties die ter plekke gedaan kunnen worden.

Extra helpende handen welkom

Er zijn al een paar handige vrijwilligers om te repareren, maar extra handen zijn altijd welkom. Vind je het leuk om samen met anderen een paar uur per maand dingen te maken voor buurtbewoners? Of ken je iemand in de omgeving? We komen graag met je in contact. Aanmelden kan aan de balie van Huis van de Wijk Olympus, of via hvdw.olympus@soozamsterdam.nl.

Alle ambachten zijn welkom. Eigen gereedschap of naaimachine meenemen is niet nodig.