Onze activiteiten gaan door

Naar buiten!

Nu veel mensen noodgedwongen meer tijd thuis doorbrengen, neemt de interesse voor de natuur in de buurt toe. Gelukkig kunnen de meeste van onze activiteiten gewoon doorgaan. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we een aantal maatregelen genomen.

Algemeen

Mocht je ook maar een klein beetje last hebben van hoesten, keelpijn of verhoging, kom dan niet naar onze activiteiten. Dit geldt uiteraard ook voor ons zelf.

Bereikbaarheid

Wij werken zoveel mogelijk thuis. De spreekuren in de Olympiaweg (woensdag) en de J.M. Coenenstraat (donderdag) hebben we vervangen door een spreekuur op afspraak. Bij voorkeur spreken we met jou buiten af, op locatie. Om een afspraak te maken, stuur een mail naar info@groenebuurten.nl.

Werkochtenden

Er kunnen maximaal 5 vrijwilligers meewerken op een werkochtend in het Vondelpark. Meedoen is je eigen verantwoordelijkheid en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Houd bij het werk minimaal 1,5 meter afstand. Neem je eigen handschoenen mee en houd ze altijd aan tijdens het werk. Was thuis nog even je handen.

Wij zorgen voor schoon gereedschap bij aanvang van de werkochtend. Deel geen gereedschap met elkaar tijdens de werkochtend. Mocht je gereedschap extra willen schoonmaken op de plek waar je het vasthoudt, neem dan zelf een schoonmaakdoekje mee van huis. Wij verzorgen voorlopig geen koffie en thee, dus neem zelf wat te drinken en eten mee.

Excursies

Voor onze excursies kunnen zich maximaal 10 personen aanmelden, inclusief kinderen. Houd minimaal 1,5 meter afstand tot de andere deelnemers en de excursieleider.