Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Bingo Energie besparen

Bingo Energie besparen

17 januari @ 14:00 - 15:30

Bingo energie besparen

De energieprijzen zijn gelukkig niet meer zo hoog als verleden jaar. Toch kan de rekening nog vies tegenvallen, zeker als je niet veel te besteden hebt, en in een slecht geïsoleerd huis woont. Daarom loont het om te besparen op je energieverbruik. Hoe doe je dat? Je komt het weten tijdens de Bingo Energie besparen. Met handige prijzen om het meteen thuis uit te gaan voeren!

Bingo Energie besparen – altijd prijs!

Speel op woensdagmiddag 17 januari 2024 een gezellig spelletje bingo met ons mee van 14:00-15:30. Niet zomaar een bingo maar een extra gezellige variant rond een speciaal thema. Je krijgt namelijk tips over het besparen van energie in huis. Bovendien kun je meerdere leuke prijzen winnen waarmee je thuis meteen aan de slag kunt. En meedoen is helemaal gratis! Heel handig nu het buiten kouder en donkerder wordt en je het thuis toch aangenaam wilt hebben zonder een hoge energierekening.

De bingo vindt plaats in Huis van de Wijk Olympus, Olympiaweg 29. Aanmelden is niet perse noodzakelijk maar wel fijn! Dan kunnen we zorgen dat er voldoende prijzen en hapjes voor iedereen aanwezig zijn.

Activiteiten rondom donkere nachten

GroeneBuurten wil mensen laten ervaren hoe fijn, mooi en behulpzaam de donkere nacht kan zijn. Daarom hebben we in 2023 verschillende activiteiten georganiseerd die op de een of andere manier gelinkt zijn aan de nacht*. Er zijn bijvoorbeeld nachtvlinders en vleermuizen gespot, uilenballen uitgeplozen en men is op zoek gegaan naar plekken met lichtvervuiling. Ook kinderen op 3 januari 2024 nog genieten van de poppenkastvoorstelling Licht uit. De Bingo Energie besparen, waar we o.a. aanraden om vaker het licht uit te laten, is de laatste in de reeks.

*Met dank aan het NME-Fonds 2023 waarmee de activiteiten bekostigd worden.

Foto: u_1nl4askhcx via Pixabay

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
14:00 - 15:30
Serie:
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Groenpunt Olympus
Olympiaweg 31
Amsterdam, Noord Holland 1076VM Nederland
+ Google Maps