Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Bingo Energie besparen

Bingo Energie besparen

2 februari @ 14:00 - 15:30

Bingo energie besparen

Wat is er nou leuker dan bingo spelen en leuke prijzen winnen waarmee je energie bespaart in je huis? De energieprijzen zijn gelukkig niet meer zo hoog als verleden jaar. Toch kan de rekening nog vies tegenvallen, zeker als je niet veel te besteden hebt, en in een slecht geïsoleerd huis woont. Daarom loont het om te besparen op je energieverbruik. Hoe doe je dat? Je komt het weten tijdens de Bingo Energie besparen. Met handige prijzen om het meteen thuis uit te gaan voeren!

Bingo Energie besparen – altijd prijs!

Speel op woensdagmiddag 2 februari 2024 een gezellig spelletje bingo met ons mee van 14:00-15:30. Niet zomaar een bingo maar een extra gezellige variant rond een speciaal thema. Je krijgt namelijk tips over het besparen van energie in huis. Bovendien kun je meerdere leuke prijzen winnen waarmee je thuis meteen aan de slag kunt. En meedoen is helemaal gratis! Heel handig nu het buiten kouder en donkerder is en je het thuis toch aangenaam wilt hebben zonder een hoge energierekening.

De bingo vindt plaats in Buurtkamer Welkom, Stadionplein 65. Meld je aan, dan zorgen we dat er voldoende prijzen en hapjes voor iedereen aanwezig zijn.

Activiteiten rondom donkere nachten

GroeneBuurten wil mensen laten ervaren hoe fijn, mooi en behulpzaam de donkere nacht kan zijn. Daarom hebben we in 2023 verschillende activiteiten georganiseerd die op de een of andere manier gelinkt zijn aan de nacht*. Er zijn bijvoorbeeld nachtvlinders en vleermuizen gespot, uilenballen uitgeplozen en men is op zoek gegaan naar plekken met lichtvervuiling. Ook kinderen konden genieten van de poppenkastvoorstelling Licht uit. De Bingo Energie besparen, waar we o.a. aanraden om vaker het licht uit te laten, is de laatste in de reeks.

*Met dank aan het NME-Fonds 2023 waarmee de activiteiten bekostigd worden.

Foto: u_1nl4askhcx via Pixabay

Gegevens

Datum:
2 februari
Tijd:
14:00 - 15:30
Serie:
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Groenpunt Welkom
Stadionplein 65
Amsterdam, Noord Holland 1076 CJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie