Vrijwilligersdag NLdoet uitgesteld tot 28 en 29 mei

NLdoet Schinkelhavenkade

Hulp voor jouw grote klus

Wil je met jouw vrijwilligersgroep een grote klus klaren en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Denk aan extra vrijwilligers of een financiële tegemoetkoming van maximaal 350 euro voor bijvoorbeeld planten of hout. Dan kun je je nog opgeven voor de vrijwilligersdag NLdoet.

Wat is NLdoet?

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Tijdens de dag wordt vrijwilligerswerk in de spotlights gezet. Aan iedereen de uitnodiging om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Datum uitgesteld

NLdoet stond eigenlijk zoals gebruikelijk in maart 2021 gepland. Maar het Oranjefonds heeft besloten de activiteit uit te stellen naar mei in verband met de Corona situatie.

Financiële bijdrage aanvragen voor materiaal

Het uitstel betekent dat je nog steeds klussen kunt aanmelden en een bijdrage kunt aanvragen. Deadline voor het aanvragen van een financiële bijdrage is 23 april. Maar op = op.

Voor het aanvragen van een financiële bijdrage moet je wel een rechtspersoon zoals een stichting of vereniging hebben. Heb je die niet, dan kan GroeneBuurten voor jou de aanvraag doen. Neem hiervoor contact op met info@groenebuurten.nl.

Zie voor meer informatie: de website van NLdoet