Aanmelden voor NLdoet 2021

NLdoet Vondelpark

Vanaf 16 november 2020 tot 31 januari 2021 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor NLdoet 2021 klussen. NLdoet vindt plaats op 12 en 13 maart 2021. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00. Je kunt ook maximaal 50 euro uitgeven aan beschermingsmiddelen om je klus ‘corona-proof’ te kunnen uitvoeren.

Hulp bij aanvragen

Voor het budget geldt: op = op! In december vervangt het Oranje Fonds zijn aanvraagsysteem. Het is dus aan te raden om je aanvraag in elk geval voor 20 december in te dienen. Als jouw groengroep geen vereniging of stichting is, kun je je aanvraag via GroeneBuurten laten lopen. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat is NLdoet?

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet dan de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is. Op www.nldoet.nl kan iedereen zich aanmelden voor een leuke klus in zijn of haar omgeving. Vanaf half november 2020 kunnen organisaties hun klus aanmelden op de site.