Groene woensdagmiddag bij Olympus

Groene woensdagmiddag Olympus

Vanaf 13 oktober wordt er elke week tot het einde van het jaar een Groene woensdagmiddag georganiseerd bij Olympus. Met allerlei verschillende activiteiten. Kom jij ook?

Groene woensdagmiddag bij Groenpunt Olympus

Vanaf 13 oktober staat elke woensdagmiddag in Huis van de Wijk Olympus in het teken van groen:

  • Bij het groene spreekuur kun je allerlei advies krijgen over de vergroening van je buurt. Beplantingsadvies, subsidieaanvragen of ondersteuning bij de organisatie van jouw bewonersinitiatief, het is allemaal mogelijk.
  • Daarnaast worden er allerlei soorten activiteiten georganiseerd. De Groengroep Marathon- en Bertelmanpleinbuurt gaat om de week met vrijwilligers de buurt in om groene stroken in de openbare ruimte te onderhouden. Ze verzamelen bij Olympus en sluiten de werkmiddag af met koffie en thee en iets lekkers. Ook jij bent natuurlijk van harte welkom om mee te helpen.
  • De andere woensdagmiddag kun je deelnemen aan groene activiteiten in en om het Huis van de Wijk. Maak een wandeling door de buurt om herfstbladeren te verzamelen, kom naar een knutselmiddag om vogelhuisjes of -voer te maken, of leer alles over wormen en hoe zij compost maken bij een spannende workshop.

Meer info

Wil je meer weten, of deelnemen aan (één van) de activiteiten? Houdt dan de website in de gaten, volg ons op Facebook of check het stoepbord voor de deur van Olympus, want daar vindt je alle activiteiten voor de komende weken.

Het Huis van de Wijk Olympus bevindt zich op de Olympiaweg 29.