Floor vertrekt bij GroeneBuurten

Met een lading vol groen kennis erbij neem ik na twee mooie jaren afscheid van GroeneBuurten. De afgelopen tijd heb ik ontzettend veel bewoners en professionals in Zuid mogen ontmoeten, allemaal vol enthousiasme en overtuiging om de stad groener te maken. Sinds mijn werk bij GroeneBuurten loop ik anders door Zuid dan voorheen. Ik zie namelijk zo veel meer: achter elke geveltuin, boomtuin of buurttuin zit namelijk een persoon of groep buren met een verhaal. De belangrijkste les die ik meeneem is daarom ook: groen verbindt! Ik ben dankbaar voor alle mooie ervaringen en contacten die ik heb opgedaan. Het is voor mij tijd voor iets nieuws!

Vooralsnog komt er geen vervanger voor mijn functie, hou er daarom rekening mee dat de capaciteit vanaf nu beperkt is en dat sommige vragen daarom iets langer blijven liggen. Mijn taken worden overgedragen aan mijn collega’s Luella en Simone. Heb je een mooi idee om de buurt groener te maken? Neem dat contact op met Luella. Als je al een stuk groen in de buurt onderhoudt / in medebeheer hebt en je hebt hier vragen over, dan kun je terecht bij Simone. Zie hieronder hun contactgegevens:

Luella van Turnhout
luella@groenebuurten.nl
+31 6 83170897

Simone Sikking
simone@groenebuurten.nl
+31 6 20539629