Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Instructie Burgeronderzoek Natuurrijke Oevers

28/06/2023 @ 15:00 - 16:00

Serie hoe mooi is inheems groen

Nu de nieuwe inheemse beplanting aan het groeien geslagen is, krijgen de natuurrijke oevers steeds meer vorm. Het burgeronderzoek naar de biodiversiteit op de oevers is ook gestart. De eerste muis is al gesignaleerd op deze groene corridor tussen Koeien- en Schapenweide! En het is wachten op meer.

Instructie Burgeronderzoek Natuurrijke Oevers

Wil jij je aansluiten bij de vrijwilligers die op regelmatige basis noteren wat er allemaal waargenomen wordt? Zodat er een beter beeld komt van de verwachte toename van de biodiversiteit? Kennis is niet perse noodzakelijk, want er zijn voldoende apps die je helpen determineren. Je kunt zelf bekijken of je alleen je favoriete soortgroep noteert (alleen vogels bijvoorbeeld), of alles wat je ziet, afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je er in wilt investeren. Als we dit met meerdere mensen gezamenlijk op regelmatige basis doen, krijgen we toch een goed gevulde database. Ook kun je in duo’s of groepsgewijs waarnemen.

Om te weten hoe het in zijn werk gaat en meteen zelf individueel aan de slag te gaan, kun je deze Instructie Burgeronderzoek Natuurrijke oevers doornemen.

Wil je meer weten over het hoe en wat, samen oefenen én andere deelnemers ontmoeten? Kom dan naar de gezamenlijke instructie bij de Grote Speelweide in het Vondelpark.

Locatie, datum en tijd

De gezamenlijke instructie wordt gegeven woensdag 28 juni van 15:00-16:00 uur op de oever van de Grote Speelweide.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de instructie via info@groenebuurten.nl.

Gegevens

Datum:
28/06/2023
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Natuuroever Grote Speelweide
Amsterdam, Noord Holland Nederland + Google Maps