Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis bloembollen + lezing

05/10/2022 @ 14:00 - 16:00

Bloembollen actie Groene Buurten

GroeneBuurten trakteert bewoners van Zuid op een zakje biologische bollen. Op 5 oktober kun je ze ophalen bij Buurtkamer Welkom! Vanwaar deze weggeef-actie?

Gratis bloembollen + korte lezing voor meer aandacht

De herfst is het beste seizoen om bollen te planten. Ook vaste planten en zaden kun je beter in de herfst in de grond zetten. Toch tuinieren Nederlanders voornamelijk in de lente. En dat is jammer, want de voordelen van planten in de herfst zijn groot!

Om mensen bewust te maken van het Vergeten Plantseizoen, deelt GroeneBuurten nu bloembollen uit.

Wil je meer weten over het waarom van de herfst als vergeten plantseizoen? Kom dan ook een zakje gratis bloembollen halen, en luister meteen naar de korte lezing die binnen gegeven wordt. Geen tijd: lees er dan meer over in het artikel Het najaar is het vergeten plantseizoen.

Locatie en tijdstip

De bollen worden uitgedeeld tussen 14:00-16:00 uur bij Buurtkamer Welkom, Stadionplein 65. Aanmelden is niet nodig, maar wees er op tijd bij. Want OP=OP.

Om 14:30 uur kun je tijdens een korte lezing van ongeveer een half uur meer te weten komen over het waarom van de herfst als vergeten plantseizoen. En ook wat het voordeel ervan is voor de biodiversiteit.

Locatie

Groenpunt Welkom
Stadionplein 65
Amsterdam, Noord Holland 1076 CJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie