Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Goed doen met Burendag Vondelpark

27/09/2019 @ 10:00 - 12:30

Burendag in het Vondelpark

Tijdens Burendag Vondelpark planten we 1500 biologische bloembollen die zonder bestrijdingsmiddelen zijn geteeld. Door de bloembollen hebben de insecten stuifmeel en nectar vanaf het vroegste voorjaar tot in de zomer. Zo helpen we (solitaire) bijen, vlinders, hommels en andere bestuivers in het Vondelpark. We dragen bij aan de bijengezondheid en het verminderen van de insectensterfte. En natuurlijk genieten we er zelf ook van!

Voor gereedschappen en werkhandschoenen wordt gezorgd. Ook staat koffie/thee en wat lekker klaar.

Locatie Burendag Vondelpark

We verzamelen in de Slurf, het smalle deel van het park tussen de hoofdingang Stadhouderskade en de Vondelbrug bij parkingang Van Baerlestraat.
Neem parkingang Stadhouderskade, loop/fiets 200 meter. We verzamelen op het grasveld aan je rechterhand. Je herkent het aan het spandoek van Burendag en GroeneBuurten

Wie

Iedereen is welkom, jong en oud, buurtbewoners en andere parkliefhebbers zoals sporters, hondenuitlaters, natuur- en cultuurliefhebbers, mensen zonder eigen tuintje, etc etc.

Aanmelden

Opgeven kan bij GroeneBuurten: simone@groenebuurten.nl of via de website www.burendag.nl

Burendag

Burendag is een initiatief van het Oranjefonds. Een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt rond het 4e weekend in september. In 2019 vieren wij Burendag Vondelpark op vrijdag 27 september. Het is een dag waar buren en parkliefhebbers elkaar ontmoeten en waarbij mensen zich inzetten voor een leuker, socialer en veiliger buurt/park.
Zie www.burendag.nl

Gegevens

Datum:
27/09/2019
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie:

Locatie

Vondelpark Slurf
Nederland + Google Maps