Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Burendag Vondelpark

23/09/2022 @ 10:30 - 12:30

Burendag in het Vondelpark

Wil jij ook genieten van gezoem en kleur in het Vondelpark? Help dan mee met de Burendag Vondelpark. Een gezellige ochtend waar je buren ontmoet en ook nog eens goed doet. We gaan wilde bijen en andere insecten helpen. Door nectarrijke planten te planten vergroten we de biodiversiteit. Het trekt insecten en vogels aan en het ziet er ook nog eens mooi uit! De vaste planten zijn biologisch en gifvrij.
Wie wil kan ook nog zwerfafval prikken.

Wij zorgen voor gereedschappen en werkhandschoenen. Ook staat koffie, thee en wat lekker klaar.

Locatie Burendag Vondelpark

We werken in de Vondelpark-Slurf. Neem de parkingang Stadhouderskade en loop of fiets 150 meter. We verzamelen op het grasveld aan je rechterhand. Je ziet vanzelf het spandoek van de Burendag en GroeneBuurten.
Iedereen is welkom, jong en oud, buurtbewoners en andere parkliefhebbers zoals sporters, hondenuitlaters, natuur- en cultuurliefhebbers, mensen zonder eigen tuin etc.

Aanmelden

Stuur een mail naar GroeneBuurten: simone@groenebuurten.nl

Burendag in Zuid

De Burendag is een activiteit van het Oranjefonds. Een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt rond het 4e weekend in september. In 2022 vieren wij Burendag Vondelpark op vrijdag 23 september. Het is een dag waar buren en parkliefhebbers elkaar ontmoeten en waarbij mensen zich inzetten voor een leuker, socialer en veiliger buurt/park.

Er zijn ook activiteiten op andere locaties in Amsterdam waar je kan meehelpen. Doe bijvoorbeeld mee met de groene workshop over boomtuinen op 24 september bij Huis van de Wijk Olympus: https://groenebuurten.nl/agenda-item/burendag-huis-vd-wijk-olympus/  Of kijk op www.burendag.nl

Gegevens

Datum:
23/09/2022
Tijd:
10:30 - 12:30

Locatie

Vondelpark Slurf
Nederland + Google Maps