Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bomenexcursie- Vondelpark

26/09/2020 @ 10:30

Gratis

Ben je geïnteresseerd in de bomen van het Vondelpark? Wil je meer weten over de soorten die het er goed doen en waar ze goed voor zijn?

Ga mee op excursie en leer veel bij over bomen. Hovenier en bomenexpert Gerard Schuitemaker weet veel over de ontstaansgeschiedenis van het Vondelpark en over de huidige vegetatie en populatie bomen. Verwonder je over de vele functies die de bomen vervullen in het park en leer bij hoe de bomen gezond worden op deze diepliggende locatie. Gerard kan ook veel vertellen over CO-2 opname en over de rol van bomen bij wateroverlast in het veranderende klimaat. Heel boeiend allemaal dus!

We nemen enkele maatregelen in verband met COVID-19. We houden de groep klein. Er kunnen maximum 10 mensen deelnemen en we nemen de  1½ meter afstand van elkaar in acht tijdens de excursie.

Datum en tijd

Zaterdag 26 september van 10:20 – 12:00 uur.

Vertrekpunt

We verzamelen om 10.20 uur aan het einde van het Kattenlaantje bij De Werf (zie kaart). Daarna lopen we door het Vondelpark.

Kosten en aanmelden

De excursie is gratis.

Er is maar plek voor 10 personen, dus vooraf reserveren is noodzakelijk. Aanmelden kan via GroeneBuurten: info@groenebuurten.nl Graag het aantal deelnemers vermelden

Excursieleider

Gerard Schuitemaker, hovenier met als specialiteit bomen en vegetaties, leidt de excursie.

 

Gegevens

Datum:
26/09/2020
Tijd:
10:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Vondelpark Werf
Vondelpark 6-C
Amsterdam, Noord Holland 1071 AA Nederland
+ Google Maps