20% korting op een regenton

regentonnen

Een regenton voor je tuin

GroeneBuurten houdt van 3 juni tot en met 15 juli een inkoopactie voor een regenton. Met een regenton in je (gevel)tuin heb je water bij de hand om aan je planten te geven. Bovendien draag je met een regenton bij aan een ‘rainproof’ stad: tijdens flinke regenbuien, die door klimaatverandering steeds vaker voorkomen, stroomt er door jouw regenton minder water direct af naar het riool.

Met mooie korting

De inkoopactie wordt ondersteund door Tonnellerie Den Oude uit Soest en Amsterdam Rainproof. Hierdoor kun je een ton en toebehoren zoals een vulautomaat kopen met 20% korting. Bovendien hoef je voor de meeste tonnen geen verzendkosten te betalen. En ze worden gewoon bij jou thuisbezorgd. Je kunt zelf kiezen welke regenton het meest geschikt is voor jouw tuin en budget. Kijk hiervoor op https://tonnelleriedenoude.nl/regentonnen.

Voor wie is de regenton bedoeld?

Iedere bewoner of non-profit-organisatie uit Amsterdam kan een regenton kopen met 20% korting, want hoe meer regentonnen, hoe meer rainproof de stad wordt. Wel geldt: maximaal 1 per adres.

Een regenton kan aangesloten worden op allerlei soorten regenpijpen, zowel pvc als zink of koper. Ook op balkons kun je een ton installeren als er een regenpijp langsloopt.

Ben je huurder of lid van een VVE, vraag dan wel vooraf toestemming aan jouw woningcorporatie of de mede-eigenaren.

Aansluiten van de regenton

De regenton kun je vrij gemakkelijk zelf aansluiten. Voor informatie over hoe je dit doet, kun je kijken op https://www.rainproof.nl/toolbox/maatregelen/regenton.

Als je liever eerst wilt zien hoe je dit het beste kunt doen, kom dan naar de demonstratieavond van rainproof maatregelen op 11 juli tussen 18:30 – 21:00 in Huis van de Wijk Lydia.

Suzan van Tonnellerie Den Oude is sowieso altijd bereikbaar voor vragen, per mail info@tonnelleriedenoude.nl of per telefoon 06-42 10 74 75.

Verschillende woningcorporaties hebben een speciaal team samengesteld om zorg te dragen voor een goede aansluiting. Vraag hiernaar bij je eigen woningcorporatie wanneer je contact opneemt om toestemming te vragen.

Mocht het je ondanks alles toch niet lukken om de ton zelf aan te sluiten, neem dan contact op met ons om te kijken of er in je buurt een vrijwilliger is die je zou kunnen helpen.

Regenton kopen?

Heb je belangstelling, vul dit formulier in (zonder verplichtingen). Suzan van Tonnellerie Den Oude neemt dan contact met je op. Let op: de korting van 20% geldt voor de eerste 50 kopers, daarna krijgt men 10% korting.

Meer informatie over deze actie?

Voor vragen, neem contact op met Luella van GroeneBuurten via de mail luella@groenebuurten.nl of telefoon 06-83170897.

 

Een reactie op “20% korting op een regenton

  1. Pingback: 4.500 liter water in regentonnen - Groene Buurten

Reacties zijn gesloten.