Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vleermuisexcursie met Fons Bongers

07/09/2019 @ 20:00 - 22:00

Vleermuizen kijken in het Beatrixpark

Wil je meer te weten komen over vleermuizen? Wist je bijvoorbeeld dat het zoogdieren zijn? En dat zij op een heel bijzondere manier jagen?

Wandel met Fons Bongers van de Zoogdiervereniging en KNNV door het Beatrixpark en kom van alles te weten over dit bijzondere dier. Met behulp van de aanwezige Bat-detector en je eigen fysieke waarnemingen kun je zelf ervaren hoe vleermuizen jagen naar voedsel. Verder kun je vragen stellen over hun leefwijze, en vertelt Fons je wat we kunnen doen om dit dier een goede leefomgeving te bieden.

Datum en tijd

Zaterdag 7 september van 20:00 – 22:00 uur

Vertrekpunt

Restaurant AS in het Beatrixpark. Daarna lopen we door het park.

Kosten en aanmelden

Zowel volwassenen als kinderen zijn welkom. Kinderen onder 15 jaar onder begeleiding van een ouder.

De kosten voor deze spannende en leerzame excursie zijn € 5,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen. Er is beperkt plek, dus vooraf reserveren is noodzakelijk. Aanmelden via GroeneBuurten: info@groenebuurten.nl. Graag het aantal deelnemers vermelden en of het kinderen of volwassenen betreft.

Organisatie

De excursie is georganiseerd door GroeneBuurten in samenwerking met de Zoogdiervereniging en de Vereniging voor Veldbiologie (KNNV). De Zoogdiervereniging zet zich in voor onderzoek naar, en bescherming van inheemse wilde zoogdieren én hun leefgebieden in Nederland. De KNNV is de landelijke vereniging voor veldbiologie, voor actieve natuurliefhebbers en -beschermers. KNNV-leden organiseren natuurexcursies, inventarisaties, lezingen en cursussen, en ze wandelen, fietsen en kamperen veel buiten.

Gegevens

Datum:
07/09/2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Restaurant AS, Beatrixpark
Prinses Irenestraat 19
Amsterdam, Noord Holland 1177 WT Nederland
+ Google Maps