Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trash Hunt Vondelpark AFGELAST

21/03/2020 @ 10:00 - 12:30

Trash hunting Vondelpark

Wat? Wanneer?

Ja, het is weer zover! Op zaterdag 21 maart 2020 wordt de 18e editie van de Landelijke Opschoondag gehouden. Tijdens deze dag worden er door heel Nederland verschillende opruimacties georganiseerd door bedrijven, inwoners en andere organisaties om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Helaas eindigt nog steeds veel afval op straat, zo ook in Amsterdam. Hier willen wij wat aan doen. Jij ook?

Je ziet het overal, op straat, in onze mooie parken, in de grachten… Teveel plekken zijn nog bezaaid met plastic en ander afval. Het liefst willen we de hele stad opruimen, maar we moeten ergens beginnen. Alle kleine beetjes helpen. Maar hoe super zou het zijn om met zoveel mogelijk mensen de stad weer schoon te krijgen? Stayokay Amsterdam Vondelpark en GroeneBuurten hebben in ieder geval de handen ineen geslagen en organiseren ‘Trash Hunt Vondelpark’.

Wandel of plog mee

Wij nodigen je uit om samen met je buurvrouw, kinderen, partner, oma of die lieve verre tante van je beste vriendin op zaterdag 21 maart zwerfafval te prikken in het Vondelpark. Alleen komen kan natuurlijk ook. Je kunt meedoen aan de wandeling of meedoen als ‘plogger’. Que?! Plogging, ja dit is inderdaad een vrij nieuwe trend die is over komen waaien vanuit Zweden. Ploggers zijn hardlopers die tijdens hun rondje ook zwerfafval oprapen. Top workout dus! Of je nou als wandelaar of plogger komt, wij en het park zullen mega blij zijn met je deelname.

Ben je ook van de partij?

Op zaterdag 21 maart ben je welkom vanaf 10:00 uur bij Stayokay Amsterdam Vondelpark (Zandpad 5), dit is tevens het startpunt om 10:30 uur. Wij zorgen voor een goeie start met een bakje koffie of thee, alle materialen en een plek om je spullen even kwijt te kunnen. Breng jij dan je goede humeur mee? We eindigen uiterlijk om 12.30 uur.

Aanmelden

Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar Sophie Verleer via events@vondelpark.stayokay.com. Meer informatie kun je vinden op www.groenebuurten.nl

Vaker meedoen

GroeneBuurten organiseert drie keer per jaar een grote schoonmaak actie in het Vondelpark. Daarnaast kan je twee keer per maand op donderdag helpen op de werkochtend Vondelpark slurf waar je ook zwerfafval kan prikken en helpen in het groen. Voor data: houd de Agenda op de website in de gaten.

 

Gegevens

Datum:
21/03/2020
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Stayokay Amsterdam Vondelpark
Zandpad 5
Amsterdam, Noord Holland 1054GA Nederland
+ Google Maps