Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tegels ophalen

10/08/2020 @ 08:00 - 17:00

Mooi moment om je tuin nú te onttegelen

Als je van plan was om je tuin te onttegelen, is nú het moment daar! Want als je ze er nu uithaalt, hoef je ze niet zelf naar de milieustraat te brengen! Dat scheelt een hoop gesjouw en werk.

Op 10 augustus komt de Gemeente namelijk tegels ophalen.

Hoe werkt het?

Meld je tegels aan tot uiterlijk 22:00 op zondag 9 augustus via www.rainproof.nl/aanmelden-tegelservice. De locatie van je tegels geef je door via het aanmeldformulier. Je kunt ze dan diezelfde zondag vanaf 16.00 uur op straat zetten.

Let op: leg de tegels op de hoek van de straat op de stoep, dus niet tegen de gevel aan, maar tegen de straatkant. De tegels mogen bovendien niet op afvalcontainers geplaatst worden. Prettig dat je hiermee rekening houdt, want zo kunnen de vrachtwagens er goed bij. Als de weg is opengebroken, kun je helaas geen tegels plaatsen in die straat.

Jouw tegels tellen mee bij het NK Tegelwippen!

Elke tegel die deze zomer uit de tuin gehaald wordt, telt mee in deze uitdagende competitie tussen Amsterdam en Rotterdam, namelijk het NK Tegelwippen! Dus jouw tegels kunnen het verschil maken! Lees meer over deze titanenwedstrijd op Rainproof.

Bovendien maak je kans op het winnen van een regenton, wanneer je je aanmeldt voor de tegelservice. Hoe precies lees je in de flyer.

Meer informatie

Ben je benieuwd waarom tegels weghalen uit je tuin zo goed is, of hoe je de tegels kunt hergebruiken? Onder de kop Stoeptegels, verwijderen en hergebruiken lees je er meer over, en kun je foto’s vinden van voorbeelden voor hergebruik.

Gegevens

Datum:
10/08/2020
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://www.rainproof.nl/tegelservice

Organisator

Gemeente Amsterdam

Locatie

Amsterdam, Noord Holland Nederland + Google Maps