Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontwerp je Eigen Tuin

15/03/2023 @ 13:30 - 15:30

Wil je dit voorjaar tegels wippen uit je tuin en het anders gaan inrichten? Neem dan deel aan de informatieve en praktische sessie Ontwerp je Eigen Tuin.

Sessie Ontwerp je eigen Tuin

Ga creatief aan de slag met je eigen tuin onder leiding van tuinexperts. Neem een schetsje mee of een aantal foto’s en vraag hen de de oren van het hoofd. Laat je inspireren en leer ook van anderen. Aan het einde van de middag heb je genoeg ideeën, links en informatie om zelf je tuin aan te pakken.

Inclusief advies voor een klimaatbestendige en biodiverse tuin.

Tijd en locatie

De sessie vindt plaats op 15 maart van 13:30 – 15:30 uur in Groenpunt Welkom (in Buurtkamer Welkom op het Stadionplein 65). Aanmelden via info@groenebuurten.nl.

Meer biodiversiteit door Tegels eruit, groen erin!

Deze sessie is onderdeel van het project Tegels eruit, groen erin! dat is gefinancierd met Buurtbudget Zuid. Er zijn nog twee sessies georganiseerd. Ten eerste de Klimaatbestendige Tuin in het najaar van 2022.

Op 9 maart 2023 kun je deelnemen aan de Sessie Biodiverse Tuin. Hierin kom je alles te weten over biodiversiteit. Hoe richt je de tuin biodivers in? Welke planten, struiken of bomen zijn goed voor bijen, insecten en vogels? Hoe kun je diervriendelijk tuinieren? Een inspirerende middag met veel voorbeelden en praktische tips van ervaren professionals. Met als bonus de bekende natuurschrijver en -fotograaf Luc Hoogenstein die alles vertelt over de meer dan 1.000 soorten in zijn Utrechtse stadstuin.

Locatie

Groenpunt Welkom
Stadionplein 65
Amsterdam, Noord Holland 1076 CJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie