Tuinvrijwilliger gezocht!

Tuinvrijwilliger gezocht!

Tuinieren werkt ontspannend, zorgt voor een betere gezondheid en kan ook erg gezellig zijn! GroeneBuurten zoekt tuinvrijwilligers voor verschillende activiteiten. Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je meewerken aan een groene buurt? Dan zoeken we jou.

Huis van de Wijk Olympus

Op de Olympiaweg bevindt zich Huis van de Wijk Olympus. Een plek waar bewoners elkaar ontmoeten voor een kop koffie, diverse activiteiten worden georganiseerd en waar we buren helpen met vragen over groen. Het Huis van de Wijk heeft een grote geveltuin en een achtertuin, we zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen deze tuinen groen en gezond te houden. We zoeken iemand die ten minste 1 keer per week aanwezig kan zijn (vrijwilligersvergoeding mogelijk).

Veroneseplantsoen

Gelegen tussen de Veronese- en Gerrit van der Veenstraat vind je het prachtige Verenoseplantsoen. Een groep actieve buurtbewoners onderhoud sinds 2017 het plantsoen maar is nu op zoek naar versterking voor onderhoud en coördinatie. Op 14 september tussen 17:00-18:30 nodigen we de buurt uit om langs te komen en meer te leren over het plantsoen en de werkzaamheden. Ben jij geïnteresseerd maar kun je niet aanwezig zijn op 14 september? Stuur dan een mailtje naar floor@groenebuurten.nl, dan nemen we contact met je op.