Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groencafé: Lezing Najaar = beste plantseizoen

27/09/2023 @ 14:00 - 16:00

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)

Deze woensdagmiddag een speciale invulling van het Groencafé. GroeneBuurten trakteert bewoners van Zuid op een zakje biologisch bloemzaad om aandacht te besteden aan het najaar als beste plantseizoen.

Groencafé: Najaar = beste plantseizoen (met weggeefactie van gratis bloemzaad + korte lezingen)

De herfst is het beste seizoen om te planten. Vaste planten, bloembollen en zaden kun je beter in de herfst in de grond zetten dan in het voorjaar. Toch tuinieren Nederlanders voornamelijk in de lente. En dat is jammer, want de voordelen van planten in de herfst zijn groot!

Om mensen bewust te maken van dit vergeten plantseizoen, organiseren we een Groencafé Plus. Wil je dus meer weten over het waarom van de herfst als vergeten plantseizoen én bloemzaad krijgen om het uit te proberen? Kom dan ook een zakje met biologische en inheemse zaden halen op 27 september Geen tijd? Lees er dan meer over in het artikel Najaar = beste plantseizoen.

Locatie en tijdstip

De zakjes zaad worden uitgedeeld tussen 14:00-16:00 uur bij Buurtkamer Welkom, Stadionplein 65. Aanmelden is niet nodig, maar wees er op tijd bij. Want OP=OP.

Er wordt tweemaal een korte lezing gegeven over het waarom van de herfst als beste plantseizoen, de eerste om ongeveer 14:30 en de tweede om ongeveer 15:00 uur. Ze duren ongeveer een kwartier.

Gegevens

Datum:
27/09/2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Serie:
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Groenpunt Welkom
Stadionplein 65
Amsterdam, Noord Holland 1076 CJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie