Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prijsuitreiking microbos-wedstrijd

26/11/2019 @ 19:00 - 21:00

Dinsdag 26 november is het zover! De gelukkige winnaars van onze microboswedstrijd worden bekend gemaakt. Dit gebeurd tijdens een feestelijke avond in het Odensehuis aan het Olympiaplein. Iedereen is welkom, dus ook als je niet hebt deelgenomen aan de wedstrijd. Naast het genieten van lekkere hapjes en drankjes kun je de winnaars toejuichen als zij hun prijzen ontvangen.

Pak die kans voor je (school)tuin!

Achter de schermen zijn de juryleden momenteel nog bezig met het beoordelen van de inzendingen. Deze kunnen nog tot vrijdag 22 november ingestuurd worden. Dus als je graag een ieniemienie bos zou willen voor je eigen tuin of die van je school, kom dan nog snel in actie.

Het mooie is: je maakt namelijk nog steeds veel kans om een Tuiny Forest pakket (ter waarde van €169,95), te winnen. Tot nu toe hebben we nog geen enkele inzending onvangen van een individuele tuinbezitter. En de inzendingen voor de categorie ‘plek voor kinderen, bij school, sportterrein of speelplaats’ komen eigenlijk niet in aanmerking omdat zij van buiten Amsterdam zijn. Daarom hopen we nog steeds op Amsterdamse deelnemers.

Dus, waaghalzen en durfals, gun je speelplaats of tuin een microbos en stuur alsnog snel je inzending in!

De juryleden

De jury wordt gevormd door twee inwoners van Amsterdam, die zowel vanuit privé als werk zeer betrokken zijn bij een biodiversere stad. Zij zullen bij de prijsuitreiking uitleggen waarom zij gekozen hebben voor de prijswinnende inzendingen.

Paul de Dooij – Voorzitter IVN Amsterdam en Coördinator Buurtgroen020, verantwoordelijk voor de beoordeling van de categorie ‘met buren samen’.

Doris KoolmeesTuinvogelconsulente bij de Vogelbescherming en werkzaam bij BSO de Natuurfontein, is verantwoordelijk voor de beoordeling van de categorie ‘individuele binnentuinen’ en ‘plek voor kinderen, bij school, sportterrein of speelplaats’.

Locatie en tijd

Van 19:00 – 21:00 uur in het Odensehuis, ingang via de steeg tussen Olympiaplein 58-60.

Het bekendmaken van de winnaars begint om 19:30 uur. We sluiten af met hapjes en drankjes.

Tot dinsdagavond!

Gegevens

Datum:
26/11/2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Odensehuis
Hygiëastraat 4
Amsterdam, Noord Holland 1076 RM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie