Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Tegels eruit in Vondeldorp

01/03/2021 @ 19:15 - 20:30

Stadsdorp Vondeldorp organiseert een online meeting waarbij GroeneBuurten alle vragen van Vondeldorpers en andere geïnteresseerden beantwoordt over deelname aan Tegels eruit in Stadsdeel Zuid. Je komt meer te weten over het hoe en wat van de actie, en je kunt je eigen vragen stellen. Ook vertellen we alles over de 9 voorbeeldtuinen die GroeneBuurten heeft laten ontwerpen. Ter inspiratie, en vol leuke en handige tips voor een klimaatbestendige tuin. Zo kun jij je eigen tuin ook een groene make-over geven.

Aansluitend vertelt de tuinwerkgroep van stadsdorp Vondeldorp over de grote buurttuin die zij gaan aanleggen. Deze wordt onderdeel van het Dufayhuis. In wat nu nog de Paulusschool heet, komt begin 2022 een gezondheidscentrum en buurtkamer. De buurttuin wordt gerealiseerd op het oude schoolplein van zo’n 250 m2. Momenteel maakt de tuinwerkgroep de plannen voor die groene stadsoase. Luister naar de voortgang en wordt gemotiveerd om je hierbij aan te sluiten.

Agenda

19:15 digitale inloop – log vooraf rustig in en stel camera en microfoon goed in
19:30 Programma Tegels eruit in Stadsdeel Zuid, inclusief 9 voorbeeldtuinen
20:15 Presentatie de Dufay Buurtuin
20:30 Sluiting vergadering, uitloop voor sociale meeting mogelijk

Aanmelden

De webinar vindt plaats via Google Meet. Vanaf 19:15 uur wordt de volgende link actief en kun je deelnemen. Klik om 19:15 hier om de meeting te bezoeken.

Gegevens

Datum:
01/03/2021
Tijd:
19:15 - 20:30
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Amsterdam, Noord Holland Nederland