Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vleermuisexcursie

23 augustus @ 20:30 - 22:00

vleermuisexcursie in Amsterdam

Tijdens de Nacht van de Vleermuis organiseert GroeneBuurten een vleermuisexcursie in het Vondelpark. Onder leiding van een vleermuisexpert kom je van alles te weten over deze nachtelijke zoogdieren. Met een bat-detector en warmtecamera zijn de vleermuizen te horen en te zien! Een avontuur voor jong en oud.

Locatie en Tijd

De vleermuisexcursie vindt in principe plaats op 23 augustus. Deze datum is wel onder voorbehoud omdat de expert nog moet bevestigen.

We verzamelen om 20:30 bij het houten hek van de Koeienweide. Deze bevindt zich circa 300 meter vanaf de parkingang Amstelveenseweg. We wandelen ongeveer 1,5 uur door het park, dus doe prettige schoenen om te lopen aan.

Kosten: € 5,00 (volwassenen) of € 4,00 (Stadspas en kinderen t/m 12 jaar), als bijdrage voor de gids. Er is plek voor maximaal 20 personen (inclusief kinderen).

Aanmelden vleermuisexcursie

Meld je aan via info@groenebuurten.nl.

Meer weten over vleermuizen of op een ander moment meedoen

Kun je niet op 25 augustus mee met de vleermuisexcursie, kijk dan op de website van Nacht van de Vleermuis welke andere excursies er zijn in het weekend van 23, 24 en 25 augustus.

Wil je meer weten over vleermuizen en hoe je hen kunt helpen, kijk dan bij het tabblad Vleermuizen op https://groenebuurten.nl/wat-kan-je-doen/help-de-dieren/

Gegevens

Datum:
23 augustus
Tijd:
20:30 - 22:00

Locatie

Koeienweide
Vondelpark, Amsterdam
Amsterdam, Noord Holland Nederland
+ Google Maps