Nieuwe collega: Floor Matla

Floor Matla

Even voorstellen

Hallo ik ben Floor en vanaf dit najaar ben ik begonnen bij GroeneBuurten. Vanuit mijn opleiding in milieuwetenschappen en antropologie ben ik me bewust geworden hoe belangrijk de relatie is die wij mensen hebben met onze planeet. Een leefbare stad maken we samen, en een groene omgeving is daarbij essentieel. Groen is niet alleen mooi maar ook nuttig en verbindend.

Ik streef ernaar om meer ruimte te creëren voor verbinding tussen mensen en hun omgeving. Door met een nieuwsgierige blik te onderzoeken en goed te luisteren naar verschillende behoeftes geloof ik dat kleine veranderingen een grote impact kunnen maken. Graag deel in mijn kennis en enthousiasme voor het maken van duurzame keuzes, door erover te praten, te schrijven of door samen de handen uit de mouwen te steken! 

Groen in jouw buurt!

Bij GroeneBuurten geef ik advies en bied ik ondersteuning aan de plannen en aanvraag van groen initiatieven in Zuid. Je kunt contact met mij opnemen als:

  • Je een geveltuintje wilt aanleggen in Oud Zuid of de Zuidas,
  • Je ideeën hebt waarmee je je straat of buurt kunt vergroenen en je graag meer informatie en advies zou krijgen over hoe je dit kunt concretiseren,
  • Jouw buurtbewonersgroep graag meer zou willen leren over het onderhoud van jullie groene initiatief, of,
  • Je een gezamenlijke inkoopactie wilt opzetten van groene hulpmiddelen (zoals bijvoorbeeld regentonnen of duurzame hekjes ter bescherming van groenperkjes), en hier ook andere wijkbewoners bij wilt betrekken.

Neem contact met mij op

Je kan mij bereiken via floor@groenebuurten.nl en 06-83170926.

Ga naar ‘wie zijn wij‘ voor meer informatie over alle medewerkers van GroeneBuurten.