Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Werk mee in (gevel)tuin Olympus

Werk mee in (gevel)tuin Olympus

11/05/2020 @ 10:00 - 11:30

Alles groeit en bloeit rondom Huis van de wijk Olympus

De begroeiing van geveltuin van Huis van de wijk Olympus komt steeds meer in bloei. Er zijn fruitbomen geplant die goed groeien, en de vuurdoorn strekt zich uit. Er is nu het nodige werk te doen, klusjes maar ook regelmatige werkzaamheden. Sommige planten zoals de klimop moet opgebonden worden op een rek, zodat ze langs de gevel omhoog kunnen groeien. Er moet regelmatig water gegeven worden en binnenkort zullen ook de iets te erg woekerende planten gewied moeten worden.

In de binnentuin wordt nog hard gewerkt om daar een vogelvriendelijke tuin van te maken. Een waterschaal moet worden bevestigd, nieuwe struiken en klimmers aangeplant en wat onkruid in de grote bakken.

Help jij mee?

We gaan werkochtende plannen in de week van 11 – 15 mei. Heb jij om een uurtje tijd om mee te komen helpen?

Om voldoende afstand te houden, kunnen we niet met meer dan twee mensen tegelijk werken. We vragen je daarom om je vooraf aan te melden. Jij geeft dan zelf aan welke dag jou het best schikt.

Aanmelden

Kan via info@groenebuurten.nl of bij de balie van het Huis van de Wijk Olympus. Het is voorlopig elke weekdag geopend van 10:00 – 13:00 uur.

Gegevens

Datum:
11/05/2020
Tijd:
10:00 - 11:30
Serie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Groenpunt Olympus
Olympiaweg 31
Amsterdam, Noord Holland 1076VM Nederland
+ Google Maps