Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stiltewandeling Koeienweide (geannuleerd)

19/04/2020 @ 09:25 - 10:30

stiltewandeling Vondelpark

Twee keer per maand (ivm corona virus zijn de data onder voorbehoud) kun je op zondagochtend op de Koeienweide een stiltewandeling maken. De Koeienweide is een heerlijke plek om even helemaal tot jezelf te komen, de rust in jezelf te vinden en stil te staan bij de natuur. Het is een cadeau aan jezelf op een besloten plek in het Vondelpark.

De stiltewandelingen worden gezamenlijk begonnen en afgesloten. We beginnen met een korte introductie-oefening en sluiten af met een korte ronde waarin je ervaringen kunt delen. Je krijgt de mogelijkheid om op blote voeten over het gras te lopen, maar schoenen of slippers aanhouden mag ook. Luister vooral naar je eigen gevoel.

Graag nodig ik, Francis van Campenhout, jou uit om een keer mee te komen wandelen. Je kunt je hiervoor bij mij aanmelden door een email te sturen naar francis.vancampenhout@gmail.com

Praktische informatie

Kosten: vrijwillige bijdrage (deel van de opbrengst is bestemd voor natuureducatie op de Koeienweide)

Om op de hoogte te worden gehouden van deze activiteit kun je lid worden van de Facebook groep “Stiltewandelingen op de Koeienweide in het Vondelpark”. Kom naar de Koeienweide en ontdek deze magische plek in het Vondelpark. We verzamelen om 09.25 uur bij het hek van de Koeienweide. De activiteit begint om 09.30 uur en eindigt om 10.30 uur.

Met vriendelijke groet,

Francis van Campenhout

Gegevens

Datum:
19/04/2020
Tijd:
09:25 - 10:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Vondelpark Koeienweide
Amsterdam, Noord Holland 1075 Nederland + Google Maps