Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

start Cursus natuurgids Koeienweide (7x) wordt uitgesteld

1 april @ 19:00 - 20:30

€56
cursus natuurgids Koeienweide

Wegens het corona virus wordt de cursus uitgesteld. Wil je later meedoen, meld je dan wel alvast aan zodat wij je op de hoogte kunnen houden wanneer de cursus alsnog gaat plaatsvinden.

 

In april, mei en juni organiseert GroeneBuurten een basiscursus Natuurgids Koeienweide in het Vondelpark. Wil je weten welke inheemse flora op de Koeienweide groeit en welke dieren er leven? Je krijgt didactische tips zodat je na de cursus zelf rondleidingen voor schoolkinderen kunt geven over het natuureducatie pad op de Koeienweide. De laatste les wordt afgesloten met een kennisquiz en wij verzorgen een hapje met drankje. Onder leiding van groendeskundige Arend Wakker.

Voor wie?

Ben je geïnteresseerd in natuur? Wil je jouw enthousiasme delen met kinderen en volwassenen tijdens educatieve rondleidingen voor groepen uit het onderwijs (doordeweeks) of tijdens de Open Dagen (weekend)? Geef je dan op en wordt natuurgids voor de Koeienweide.

Data/tijd:

De cursus bestaat uit totaal 7 lessen en vindt plaats op woensdagavond en eenmalig op maandagavond op de Koeienweide in het Vondelpark.

Woensdag 1, 8, 15 en 22 april, 25 (maandag!) en 27 mei en 3 juni van 19.00-20.30 uur.

Zaterdag 16 mei van 10.00-16.00 uur (of een deel van de dag) is een facultatieve ‘oefendag’ waarbij deelnemers kunnen meelopen met bestaande gidsen en zelf kunnen oefenen met het rondleiden van groepjes volwassenen/kinderen.

Kosten

De cursus kost € 56,00 Inclusief digitaal lesmateriaal en een drankje tijdens 1e en laatste les.

Aanmelden

Stuur een mail naar simone@groenebuurten.nl of 020-6628237.

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
€56
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

GroeneBuurten
Website:
www.groenebuurten.nl

Locatie

Vondelpark Koeienweide
Amsterdam, Noord Holland 1075 Nederland + Google Maps